Sportlov

Äntligen lov ! Känns skönt att få vila ut sig nu en vecka innan skolan drar igång igen.
Just nu sitter jag hemma med en godisskål bredvid mig som kommer att ta slut inom en snar framtid.
Kurar nog ner mig i sängen snart med en film på datorn.
Hoppas på att komma iväg till Valfjället imorn med Ludvig och brorsan :) Ska försöka åka så mycket snowboard som möjligt nu när det är ledigt !

God natt *


Adidas

Idag fick jag en Adidas-tröja i födelsedagspresent av en vän :) Jag gillar verkligen Adidas kläder och skor. (Det syns nog..) Tack tack !

Gjorde schema för sång och piano förut , så nu blir det öva på allvar om jag ska bli något bättre som jag verkligen vill ! Man vet aldrig var som händer i framtiden , och då är det bra att vara förberedd ! Musik kommer jag nog alltid att hålla på med. Som jobb eller som hobby :)

Fredag imorgon. Då kommer du som jag har saknat hela veckan * :D Puss !



First Aid Kit

Jag måste erkänna att jag är ett stort fan av dessa tjejerna ! Dom kallar sig First Aid Kit och deras låtar är så underbart bra ! Jag har mina favoriter och det är bland annat Hard Believer, Our own pretty ways och Covern på Tiger Mountain Peasant Song (som jag och Céline sjöng i kyrkan på jul:))

Lyssna och njut ! *

Our Own Pretty Ways


Tiger Mountain Peasant Song

Iskall torsdag

sitter på skolan och lyssnar på en väldigt bra låt. John Mayer – Who Says .
Det är redan torsdag ! Helt sjukt vad tiden går snabbt nuförtiden, man hinner inte med mycket känns det som.. Nu måste jag ta tag i skolarbetet på allvar så jag inte hamnar efter.

Hur många chanser är man värd egentligen ?

20.000 kvinnor. Mörkertal





SJ's värsta helg. Min bästa helg på länge



Tillbaka i Arvika igår efter en helg i Götet med Maria ! Hälsade på Ludvig och vi kollade på Avatar 3D. Sjukt bra film! Om jag ska se den igen så ska det vara i 3D :)
Det var meningen att vi skulle ha åkt hem på söndagen. Men eftersom vinterovädret satte stopp för tågtrafiken så fick vi stanna en natt till.
Mycket bra helg som sagt. Förutom all snö.. Usch vad jag är trött på snön. Det känns som om det har varit vinter i flera år. Vår och sommar , Ja tack !

Måste tillägga att jag är väldigt sugen på FESTIVAL.





-hej

En torsdag som denna sitter jag i en soffa på skolan (skräll) och väntar på att ha sånglektion. Är hur trött som helst ! Men ska hemåt sen och vila , ska packa till Gbg också ! Längtar .. :D
Ska bli väldigt kul att se Avatar 3D.
Sånglektion nu!
Ha en bra kväll ! ♥


Hard believer


Mjölkpaket..                                              Lock för örat...                                 Ungsbakad...

En tisdagskväll som denna ligger jag och maria i min säng med varsin dator och diskuterar folk på facebook, lyssnar på musik och är allmänt chill. Snart ska vi gå ner till köket och göra en paj med massa gott i! Till helgen drar vi till götet , skönt att komma bort från Arvika lite. Vem vet ? Vi kanske stannar för gott ;)
Veckorna rusar förbi! Det är snart mars och det betyder att det snart är vår ! Det gör mig glad , för jag mår bra när det går mot ljusare tider.

En bra låt :

Valfjället

Var i Valfjället idag med skolan , roligt att åka! Nya brädan var ett bra köp :) Men det som är synd är att man tröttnar väldigt snabbt på backarna , och det resulterade utforskning i skogen tillsammans med Maria. Och det gick som det gick. Det tog ett tag att ta sig ut till backen igen , men ävertyr gillas! Solen tittade fram en stund och värmde. Dagen har varit underbar *


Mathea och Akke i liften


Mirja och jag chillar

Mirja 19 år , 13 februari

Grattis Mirja i efterskott !
Min vän sen vaggan och livet ut, right ? Du vet att jag älskar dig och önskar dig all lycka här i världen. Vi kan sitta och prata minnen om och om igen och bara skratta ännu mer för varje gång vi tar upp dom! Fniss-tjejerna som vi är kända för i släkten.
Puss på dig ♥


Vacker Mirja på swingfesten i höstas


Tills döden skiljer oss åt


Sommar i vika . Längtar till vi ligger på piren och solar !


Michael Jackson konserten - They don't care about us. Mirja och jag med coola militärdräker :P

Tiki

Cool sheeey har varit på Tiki Room för första gången. Det var en riktigt bra kväll igår både på förfesten och ute på tiki. Kul att träffa folk som man inte brukar se så ofta. Så idag mår man som man förtjänar! Pappa har varit söt och gjort sandwich till mig som jag har tjatat om att han ska göra.
Imorgon blir det Valfjället med skolan. Ska äntligen få testa min nya bräda i en riktig backe. Japjap !
En thékopp blir det nu.


18


 suddig bild. foto:Joëlle

Den 10:e februari, igår, fyllde jag 18 år :)
Dagen började med finsång av mamma, pappa och Nicolas. Morgonrösterna fick fram några fina toner och jag vaknade med ett leende. Fick presenter, Snowboardvantar, snowboardglasögon, presentkort och moulin rouge-filmen. Åkte till skolan och fick massa gratulationer och kramar som värmde mitt hjärta!
På lunchen bjöd pappa mig och mamma på lunch på Statt. Lammstek med potatis och massa gott från salladsbuffén.
Kl 21.00 stod ett bord klart på The Roof till 'gänget'. Tänk er 10 st tjejer som kommer in på en krog och ska äta mat och som är på topp, Mjo, vi hördes över hela resturangen! Mycket skratt och god mat och underbara vänner förgyllde min kväll så att det blev en av mina bästa födelsedagar!
Imorgon ska jag och Mirja (som fyller år på lördag) firas hemma hos mig med mormor,morfar och Bomma och Mirjas familj.
Och på lördag blir det tiki med Céline och många andra :)
Helbra dag! Jag älskar min familj och mina vänner ♥


Akke , Sandra , Maria -> 18

Grattis mina vänner ! 18 år och myndiga , hur ska detta gå ? Haha
Tycker om er *

Sandra - 22 januari


Maria - 2 februari


Anna 'Akke' - 9 februari


Och imorgon fyller jag år , och i juli fyller Mathea år ! Med det tar vi då :)
/Joëlle

chika bom

Rubriken får min lilla goa söta lillasyster Noa stå för. Hon lär sig massa låtar på dagis och så kommer hon hem och sjunger för fulla muggar , wonderful !
Dålig uppdatering . Sörry .
Den här helgen som har varit har varit väldigt bra * Puss på den !
Maria sov kom hit igår och sov över . Vi tog massa bilder för vi ska göra ett CD-omslad i ESV:n , så det blev en hel del knäppa bilder .. Omslaget kommer upp när det är tryckt och färdigt !

På ondsag fyller jag 18 år :) Partii

annorlunda bild. Yeee

Nokia

Usch, känns jobbigt att säga det. Men jag äger härmed en Nokia. Knapparna sitter ju på fel plats! Det tar dubbelt så lång tid att skriva sms nu juuuu. Livet är hårt, höhö.

Shakespear och Moliere. Fy fan va kul :D.. eller man kan iallafall låssas att man tycker det. Jag har ägnat 2 timmar av denna kvällen av att skriva en recension om En midsommarnattsdröm som denne gubben Shakespear har skrivit. Säger det er något?! Nej inte mig heller.. GOD NATT


Break free

Livet är för kort för att kastas bort . Jag ser många i min närhet , som blir nedtryckta och trycker ner sig själva. Jag här lärt mig att inte ta åt mig av deras skit , men jag bryr mig för jag tycker så mycket om de som står mig närmast. Livet är inte till för att gå runt och tära på negativa tankar. Det finns så mycket mer att leva för än vad man egentligen ser. "Den enda" är Du. Ingen annan än Du bestämmer hur ditt liv ska se ut. Det som du mår dåligt av måste Du bryta dig loss ifrån.
Lev varje dag som det vore din sista . Ta ingen förgivet . Gör det du blir glad utav och umgås med dom du mår bra utav .


jag hoppas på förändring snart... men jag kan inte göra något åt det. Det är bara Du som kan göra något åt det.

RSS 2.0