vilken dag..

 Oro. Tårar. Skratt. Runda på stan. Fika med fin vän på Sunday. Väntan. Prat. Öva piano/sång. Plugg.

Sammanfattningen på den här dagen. Yep. En konstig dag. Det blir sova tidigt ikväll, är trött.
 
Imorgon är det dags för Musikcafé på Ingesund i Razz Café! Klässbols gymnasium kommer att bjuda på bl.a egengjorda låtar och annan bra musik. Kl 19.00 kör vi igång , Massa mumsigt fika finns att köpa. Välkommna allesammans :)

jag vill ha sommar och sol


Bilden talar för sig själv idag


Jag kan tillägga att jag saknar dig.. Väldigt mycket

Eskimåpyss :*

Jag vill ha en Eskimåpyss nu ! Det blir inte samma sak att eskimåpyssas på telefonen .. ;)
Ludvig ♥ Joëlle


Skum natt

Denna tisdag har hittills inte varit en jättebra dag. Vaknade efter världens konstigaste dröm. Katten ville ut kl 5. Vaknade tusen ggr och var törstig. Skum natt , jo tack ! 
Har haft sång nu med Maria. Vi sjöng en låt som ska vara med på nästa musikcafé nästa onsdag, kom dit för att lyssna. Tror det kommer bli rätt kul :) Alltså: Musikcafé (Razz café) på Ingesunds musikhögskola Onsdagen den 31 mars kl: 19.00! Sång och musik och fika = En skön kväll som man sent glömmer! :P
Jag är trött och seg. Vårsjukan som kommer och tar mig kanske. Blä.
Om 40 min drar jag hemåt och lägger mig på soffan med en kopp thé och tycker synd om mig själv. Låter som en mycket bra idé för en seg dag som denna :)

Ha det bra kära vänner !
/J

En konstig bild till en konstig dag


Nytt igen


Fräscha upp lite på bloggen. Samma stil , men andra färger :)

Förkyldning+Plugg=Måndag



Förkyldningen blev värre inatt. Sitter och snorar medans jag leker på photoshop. Har varit duktig idag och skrivit en argumenterande text om TV och barn. Gött att få tummen ur rava och göra klart det. en tyngd har nu släpts från mina axlar. Men det finns fortfarande massor att göra, men man ska inte plugga olika ämnen precis efter varann sägs det av dom som vet detta med studieteknik. Så jag lyder deras råd och sätter på musik och gör annat sålänge.
Idag fyller Mammi 44 år! Grattis ♥
Matilda tipsade mig om en låt häromdagen, och jag blev kär i den direkt! -> Bryan Adams – Inside Out 
Den och John Mayer – Waiting On The World To Change Spelas på spotify många gånger under dagen ! Dom får mig att tänka på en speciell person :))

Dags för plugg snart igen ! Ha en bra måndag allesammans
// J


back to Nysäter

Varför inte sova två nätter i Nysäter? :) Det är skönt att vara här för det är lungt och tyst (förutom när jag och Maria sätter på Carola-skiva på högsta volym och dansar och sjunger så att hela Nysäter gungar. Inte för att vi gillar henne, men inget slår "fångad av en stormvind" på en onsdagskväll). Så, jag hängde med idag igen!

Jag är trött och sliten, i kroppen och sinnet. Vårsjukan som kommer och anfaller snart? Nä, det har jag inte tid med. Det känns lite stressigt just nu med skola och rep och spelningar och konserter. Men det brukar alltid bli bra i slutändan, även om vägen dit är rena rama helvetet. Ett djupt andetag innan stormen. (Haha, där passade Carolas hit "fångad av en stormvind" in! :D

Puss ! *
/j


Nysäter in my <3

Sitter i Nysäter hemma hos Maria och chillar med henne. Det är skönt att vara med Maria för vi kan verkligen vara hur vi vill och känner och ingen av oss tycker att det är något konstigt med det. Tummen upp för en bra vän !
Nu ska vi baka något gott och sätta på en gråtfilm att ligga och snyfta till. Typiskt oss , och jag gillert !
Puss / Joëlle

Bild i repris..


Försovning + Flygtur över Arvika

Ja det händer väl alla någon gång..? Jag kom till skolan kl 8. Gick upp på elevhemmet till Maria och somnade tillsammans med henne i hennes säng. Vaknade 2 timmar senare och upptäckte att vi missat en lektion och att den andra redan hade börjat. BRA DÄR. Men det var värt att få sova dom 2 timmarna, har nog inte varit såhär trött på hur länge som helst. Dagen-efter-dagen-efter-trött skulle jag kalla det!

Var uppe och flög med Ludvig efter skolan, Akke var också med. Nu kommer vi att leva länge för ett gott skratt förlänger livet :) Och många goda skratt blev det! Vi såg även tre rävar på flygplatsen när vi kom ner på marken igen. Coolt, för jag tror inte att jag har sett en räv förut.. (hej, jag bor i skogen men har aldrig sett en räv..)

Kort och gott: En mycket bra dag! Jag känner mig hur lycklig som helst när jag får vara med dom jag tycker mest om ♥ Puss på er alla !

Tänkte lägga upp flygbilder, men hittar ingen sladd till mobil/dator. Får bli en bild från MJ-konserten ist:)
Mathea, Per, Jag, Maria och Charlie

PaRtYcHiCkS

Partykväll ! Jag och Maria har fixat till oss och är nu klara för 18 års, 25x2 års fest :) Ska även vara med och sjunga massa partylåtar som får folket att dansa klackarna av sig !
Jag är taggad och ser fram emot denna kvällen. Skönt att komma bort från Arvika och festa på annan mark.
Partylistan på spotify spelas på hög musik för att komma i stämning :D

Ha en underbart bra lördag allesammans ! För det ska jag ha :)
/Joëlle


ToRsDaGsEfTeRmIdDaGpÅsKoLaN


Eftermiddagsblues by Joelle och Maria spelas om och om igen på Marias dator. Vi sitter i Blue Room (kreativt namn med tanke på den blå väggen i rummet..). Slutade halv 4, men eftersom skolarbetet ligger tungt på mina axlar så stannade kvar och gjorde lite nytta.
Ska på Anna Petterssons studentkonsert sen på Rackstadmuseet kl 19.00, innan det, chill och pianolektion.
Jag har ett problem. Det är en knapp på min dator som inte funkar! Och det är just precis den knappen som man gör mina prickar över e:et i mitt namn.. Störande! Ska klaga på Acer.
Min dag började INTE bra idag. Försov mig, missade bussen med några sekunder bara för att busschaffisen är blind, och känner mig allmänt sunkig. Hoppas att morgondagen blir bättre! Det är ju faktiskt fredag imorgon :D

SAKNAR DIG ♥


Angel

Sitter utanför tingsal 2 på skolan med min vän Matilda och lyssnar på mys-musik och pratar om allt och inget *
Dålig uppdatering nu på ett tag , men har haft viktigare saker för mig.. :)
Mitt sportlov har varit underbart bra tack vare Ludvig :) Inte mycket sport, men lov har det varit ! Inte vaknat före 12 en enda dag tror jag. Det har varit som det ska vara med andra ord !
Angel - Sarah Mclachlan spelas på spotify nu. Gråtlåt i bött. Ska med bussen hem nu. Ska bli bättre på att skriva inlägg.
Puss ! / J

9 mars ♥




SOLSKEN


Gammal bild. Foto och edit , Jag.

Solsken hela dagen ! Helt underbart. Vaknade vid halv 10 och gick upp direkt för att inte sova bort en sån härlig dag som denna. Har tillbringat dagen med min underbara vän Mirja. Vi har åkt längdskidor , på vårat sätt.. :D Och skottat bort snö från taket och byggt en snösoffa. Mycket träning idag och det känns mycket bra i kroppen ! Imorgon ska det bli fint väder enligt yr.no så det blir en utedag med längdskidor och sol i ansiktet . Måste ju testa snösoffan och se om det är en bra solplats. Tänkte att man kanske kunde få liiiite färg i ansiktet. Den sunkigaste tiden på året är ju nu precis innan våren. Men man ska inte gräva ner sig för det , för nu tittar ju solen fram många timmar på dagen . och det ska jag ta vara på !
Puss på den här dagen *                Jag är lycklig ♥



RSS 2.0