Dan före doppardan

Nu står julen verkligen på glänt. Jag har lite julkänsla, men vill ha mer. Det kommer nog imorn när tomtegröten har lagt sig gott i magen och man har fått öppna paketen som hänger i julstrumporna över gamla spisen.
Jag ska lägga ner mina julklappar som jag ska ge bort under granen nu ikväll.
Jag har gjort ischoklad som står på kylning ute i minusgraderna. Det har snöat lite mer ikväll och det är bara mysigt! Mer snö tack!
Jag, Céline och Mirja övade på jullåtar förut. Hoppas att det går bättre imorn än vad det gjorde nu ikväll. Men det är klart, vi var inte uppsjungna och alla 3 var lite småtrötta i kroppen och rösten.
Nu blir det snart sängen, för en en kvart slår klockan midnatt och då är det julafton =) Tänk vad uppe i varv man var förr när man var liten. Då kunde man inte somna förens hur sent som helst på natten.
Nu känner jag bara SOVA. Trött och sleten efter allt mockel. Men jag är nöjd, för jag har ett dubbelt så stort rum nu än vad jag hade innan.

Ha en underbart bra julafton allesammans !
God Jul

/joëlle

Det finns dom som hatar julen mest av allt. De som inte har något hem, ingen familj att umgås med under denna varma helg, som är självklart för oss som har det så bra. Jag tänker på de hemlösa, familjelösa, jag tänder ett ljus för dom och önskar att de kunde få komma in i värmen, till kärleken, till det mysiga kaoset som kallas jul. Till lugnet och till en famn som håller om och värmer. Tänd ett ljus och låt det brinna, låt aldrig hoppet försvinna. ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0