Våren är härlig. 11 plusgrader nu på kvällen !

..Men jag tror jag har fått en släng av vårsjukan. Halsen bränner och huvudet känns tungt.
Känner inte för att bli sjuk nu. Jag hinner inte bli sjuk nu ! En kur med honungsmjölk som lenar
på lite i halsen och en huvudvärkstablett , sen bums i säng.

Dagen i punkter :
♦ Nationella prov engelska B. Skrivning
♦ Städa i köket och allrummet på skolan med hela klassen. Hah !
♦ Rep med Tilda
♦ Sitta i entrén till Rock n' Horror med Mathea och ta emot biljetter
♦ Titta på Rock n' Horror (Mirja, Johan och Petrus studentprojekt, awesome!)
♦ Hem till skogen

Trött och sliten shey .. Men imorn är det valborg ! Och jag kommer att vara hos Mathea
och grilla med mina fina vänner.

God natt !


Lejonhuvud ♥

När jag öppnade min dator så fick jag se att min bästavän Mathea -Lejonhuvud- Larsson hade ändrat lite på mitt skrivbord ! :D Jag blev rörd och nu kommer jag att ha kvar den bakrunden länge och väl ! Du är en älskvärd vän Lejon <3 / Din Kamel


så kan det gå när man leker med kameran ! Teckenspråk skulle vara coolt att kunna


Ombyggnad

Jag ska fixa lite mer med designen ! Men just nu orkar jag inge mer.

Dagen har varit bra . Började med dans, 90 min. Sen nationella engelska med den muntliga delen, det gick rätt bra. Men jag märker att jag måste få ett bättre ordförråd..
Sen hade vi Estetisk verksamhet, och vi bestämde att vi ville spela instrument som vi inte brukar göra. Och alla fick ta ett instrument som vi inte kan alls. Och så fick vi en låt på 4 olika ackord. Det lät som det gjorde på högstadiet . Haha ! Men det det riktigt skoj :) Jag är imponerad av dom som testade trumpeten , och som faktiskt fick ljud i den. Men vi är ju lite proffs på freeschool. Höhö
Sånglektionen idag gick väldigt bra. Sjunger Helen Sjöholm – Lämna inga dörrar på glänt Och den låten är jätteskön att sjunga. Lite power där. Är nöjd !

Puss !

jag är sugen på thékakor


Bra start. På veckan.

Igår missade jag dom två första lektionerna. Idag missade jag den första lektionen. En bra start på den här veckan ! Men det är skönt att sova med . Speciellt bredvid min underbara pojkvän ♥ och jag skyller inte alls på honom att jag kom försent idag. Han snoozade inte alls min väckarklocka ;) Jag älskar dig ändå :) 
Det är inte ett moln på himlen idag :) Det känns som det blir solväggen sen efter skolan, lägga på lite på brännan !

Jag var rätt skillad på tennisen igår. Eller så tyckte jag bara det för att dom andra låg på samma nivå som jag .. Haha.
40 min simning och 2 timmars tennis - Måndagens träning :)

Snart dags för RnB ensemble.

Pöss 


Hej hallå

Lite lite inlägg dom senaste dagarna. Men jag har faktiskt haft bättre saker att göra! Häromdagen åt vi hackekorv, fråga mig inte varför. För vi har aldrig gjort det hemma. Men tydligen tyckte pappa att det lät som en bra maträtt.. När det väl var färdigstekt så såg det mer ut som färdigsmält mat. Sen kläcker mamma ur sig att det är inälvor som är ihop tryckt till en fet korv. Där sa det stopp och jag åt potatis istället.

Intressant och kul inlägg...

Ikväll ska jag spela tennis! Jag suger hårt. Men det gör nog mina vänner, Mathea, Mirja och Johan, med :)


Mario+morötter+gurka

Imorgon ska jag och Mathea ha Mariokväll! Vi ska låna ett gammalt mariospel utav Mirja och spela i massor :D
När jag var mindre spelade jag mariokart jämt. Jag var typ beroende av det. Kommer säkert bli det igen. Hah !
Pass dig Mathea , du ska få stryyyyyk i mariokart ! ;D --Taggad shey-- Jaajjamen!
Vi ska även gå på God-Is kl 21.00. Mys * Ludvig kommer hem, och även Céline kommer hem ! Vilken underbar helg detta kommer att bli.
Puss!

Ah, det är jag som ligger 2:a och Mathea ligger 7:a . Hähähä

.

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/1301457/capow?claim=99cssz75qb6">Följ min blogg med bloglovin</a>

Grattis Ludvig

Idag (21 april) fyllde min Ludvig 21 år :) Grattis skrytten ♥
Jag älskar dig


Beyoncé

Är den snyggaste kändisen tycker jag. Hon är snart 30 och ser ut som en 20 åring! Hon sjunger helt underbart bra och dansar väldigt bra med. Hon är en av mina förebilder i sång och dans. Jag är inte i närheten av hennes talanger, men ändå på god väg kanske? :)
Hon var med i gruppen Destiny´s Child som jag lyssnade på väääldigt mycket på när jag var liten. Texterna till låtar som Say my name och Survivor sitter fortfarande kvar.
Jag skulle med vilja vara med i en sån tjejgrupp , fatta va nice och bli så kända som dom ! :D Framtidsdrömmarna far runt i huvudet.
Men jag vet inte om jag ska fortsätta med musik efter gymnasiet. Jo, på fritiden såklart! Men ska jag satsa på det och gå musikhögskola?.. Oslo först. Så har ett tag att fundera :)

Destiny's Child – Survivor
Destiny's Child – Say My Name

Beyoncé



Single ladies - inte en lätt dans ! jag har testat..


Neeeeeeeeeeeeej

Det snöar. DET SNÖAR. Jag hatar snö. Usch! Just nu vill jag bara flyga utomlands och bli kvar där i 100 år. Men man ska inte klaga. Det är ju bara Arpil. Vårvädret är inget att lite på har jag märkt nu. Vi satt ju lixom ute förra veckan och solade som om det var sommar. Och nu sitter jag inne ihopvirad i en filt och hackar tänder av kyla.
Haha , Svenskt väder alltså.

Har dans kl 9.00. Vi dansar en ganska töntig dans till Lejonkungen. Men det är lite kul att vara töntig ibland med !


hur vet man säkert...?


Powerwalk.

Jaminsann! 50 min powerwalk och utforska skogen lite omkring här i Högerud. Riktigt jobbig tur, upp och ner, fram och tillbaka. Men det var riktigt skönt att svettas lite. Magen, benen och ryggen har fått sitt styrkepass med. Och en lång stretch satte punkt för dagens träning :) Bra Joëlle! Dax för något nyttigt nu då när man har bränt lite flöt.
Imorgon satsar jag på samma tur ungefär. Powerwalk är grejen!

Kram

 Upp och stå! Högre ska benet :)

 Joëlle


Ungspangkaka!

Mamma lagar ungspangkaka med äpplen och bacon. Det luktar mumsigt och min mage skriker efter mat efter en dag som denna. Fiskbullarna lämnade jag åt dom andra.. Blä.

Senare blir det cykeltur eller spring/powerwalk-tur. Ska stretcha som en gud idag. Jag har bestämt mig för att komma ner i spagat till sommaren :)

/ Joëlle

bild från 09


Hagel.

Jag sov 4 timmar inatt. Skärpning gäller. Men jag kan verkligen inte somna tidigt längre! John Blund gör inte sitt jobb. Håltimme till 10.20, då har jag ensemble med RnB gruppen :)) Survivor med Destiny Child, check.


Läggdax.

Jag borde ha sovit för längesen. Men jag fastande i ps och msn.
Jag som tänkte ta en powerwalk innan frukost imorn. Nu får jag se
hur det blir med den saken. Börjar dagen med matte , men jag är ju
rätt bra på matte så.. Haha.
Jag har komit på att jag ska ta mycket mer kort än vad jag gör nu.
Visserligen har jag världens sämsta kamera som ser ut att komma
från 30-talet (fanns ens ordet kamera då??) Men det är ju roligt att ha :)
När jag gick på högstadiet tog jag massor med kort! Ska göra det nu med.
Tar med mig min stenålderskamera och dokumenterar. Great!
Good Night sweethearts ♥

pjamaskalas!


sjukdag

Jag har varit hemma idag pga huvudvärk och varit seg i hela kroppen. Det var bra med en hemmadag för jag har pluggat igenom lite som jag måste vara klar med denna veckan. Känner mig lite stressad över sånt jag inte har gjort och lämnat in. Men om jag gör klart det den här veckan behöver jag inte tänka mer på det :) Det är 7 veckor kvar till sommarlov. Helt sjuuukt ! Det kommer att gå snabbt , för det är bara roliga saker kvar nu (förutom nationella prov). Har 3 konserter framför mig. Klassisk-konsert på konsthallen 5 maj, Matilda AW's studentkonsert 9 maj och konsert med 2:or och 3:or från gymnasiet på Scalateatern den 26 maj. Skojskoj! Det känns ganska bra med allt. Förutom några betyg som jag inte är nöjd med.. Men sånt är livet. Annars mår jag bra. Ska börja träna med Mathea nu, på allvar ;) Vi ska köpa gympass på badhuset. Powerwalk, cykla och springtur står med på listan. Måste få lite bikini-kropp nu innan beach 2010.

Pööss

2006 eller 2007. Jag hoppar på stenar nere i Hungvik !


cold

Jag är förkyld. Tätt i näsan, öronen och ögonen och har huvudvärk. Känns lagom kul nu. Hemmadag imorgon får bli om det är blir bättre.
Pussen kommer hit sen igen och då blir det bara massa mys. Orkar inte med så mycket annat just nu.

Igår bowlade jag med Ludvig, Matilda, Peter, Mirja, Johan, Akke, Patrik, Mathea och Bobo. Det var riktigt skoj, men det gick inte alls bra för mig. Men det var roligt ändå :) Spelade även biljard och dart.
Men några äckliga tjejer förstörde kvällen där på Rajjens så vi fick nog och drog till donken ist.. Blir så trött på Arvika. Vill inte bo här längre! Oslo nästa år med Mathea blir (y) Bort  från denna hålan. Ja tack!

Sockerkaka med mjölk nästa.

/ J


Kamel & Lejon . Jag och Mathea ♥

Sova I Solen

Har tagit en tupplur ute på verandan en timme nu. Och jag känner mig lite piggare även om tröttheten fortfarande har övertaget. Ska städa mitt rum för att komma igång lite, sen ta en promenad men Ylle för ännu lite frisk luft. Kvällen kommer att spenderas hemma. Ludvig kommer hit senare ikväll ♥ Ska bli skönt att se honom!
Läste om vulkanutbrottet på Island igår, och hade hoppats på att se askmoln, men tyvärr. Hade varit lite coolt att se.
Helgen är verkligen behövd nu. Jag behöver sova ut och vila upp mig inför nästa vecka som kommer att vara fullspäckad med t.ex nationella prov, redovisning och rep. Våren är verkligen inte en dans på rosor när det gäller skolan. Men det får gå, man ska inte klaga när man har ett långt sommarlov som väntar på en :)

Ha en bra fredag folket ! / j


15 April 2010.

En dag utan raster. Jap jap! det är torsdagar det! Börjar kl 8.15 med piano, sen kör, lunch 30 min, mentorstid, svenska, arbetsmiljö, kultur- och idéhistoria. Och idag hade jag även en extra sånglektion i 45 min med Matilda. Huvudvärken har bankat sen lunch. Nu tänker jag döda den med en treo, om det går.
Kvällen skulle egentligen vara full med massa plugg. Men jag är riktigt trött och lat idag så jag skippar det och lägger mig under en filt framför tv:n och hoppas på att huvudvärken försvinner.
Bitter sheeey. Nädå, jag är aldrig bitter. Men ibland måste man få tycka lite synd om sig själv :)

Norah Jones – Turn Me On Får bli dagens låt. Jag älskar hennes röst och hennes låtar, dom får mig att slappna av och tänka på bra saker.


miss you




Dans och engelska

Det är de två lektionerna idag. Slutar vid 12 och det känns hur skönt som helst med tanke på hur mycket jag kan sola idag! :) Men jag måste vara lite duktig med och plugga lite, men det är ju det man har kvällar till, right?
Onsdag, mitt i veckan. Snart helg igen, och bowling på lördag står på listan :) Det fina vädret ska hålla i sig och jag hoppas verkligen att det stämmer. Jag kommer att vara neger innan sommarn ens har börjat ;)

Dags för dans! Ha en bra dag allesammans
Puss / j

bild från 06

Love you till the end

..heter en låt av the Pouges som jag lyssnar på ibland. Den är med i en av dom finaste filmerna jag vet, PS, I love you. Tycker om den låten, den är kärleksfull och fin (Y)
Den här dagen har varit väldig bra!
-Solsken
-Nya ensembler , hamnade i en jättebra ensemble :)
-Leenden och skratt
-Fika med Noa och min fina vän Matilda
-Glass
-Tårta på kusinens kalas
-Övningsköra

Ja, en väldigt bra dag som sagt ! Hoppas på solsken imorgon med. Slutar vid 12 så har hela dagen på mig att sola och bare må! Men måste plugga lite med, och kanske övningsköra lite. Mitt mål är att ha körkort till sommarn. Yes yes !

God natt :) / j

jag vet inte varför jag valde den här bilden. Men jag tycker att den är fin :) Maria, jag och Britta skolavslutning 08.




Vårkänslor

Våren är kommen! Äntligen :) Nu är det bara 8 veckor kvar till sommarlov. Har snart gått hela 2:an, helt sjukt hur snabbt hur det kan gå...
Jag brukar inte vara vaken vid denna tiden, men anledningen till det är att min underbara Ludvig sov här inatt och åkte till Göteborg nu på morgonen. Jag blev pigg och tänkte att det är lika bra att gå upp nu. Skönt att ha lite tid att göra god frukost och göra iordning mig utan att stressa. Det blir manna-grynsgröt och kanske en liten scounes som jag bakade igår, mums!
Det är klar himmel idag och det gör mig glad. Under helgen har jag solat ansiktet, och det syns faktiskt! :D Det ska börjas tidigt.
Mitt påsklov har varit hur bra som helst! Har spenderat tid med dom jag älskar allra mest. Min familj, vänner och pojkvän. Jag är en lycklig tjej som ler när hon tänker på hur bra hon har det :)

Kärlek! / J

oredigerad kärleksbild på ett par våren/sommaren 08. Foto: Jag

Couronne



Påsklovet är igång och det känns lite jobbigt att det redan är Onsdag imorn. Men man får ju tänka att det är sista spurten nu innan sommarlov!
Hittills har jag haft ett bra lov. Torsdag och Fredag morgon börjades dagarna med jobb kl 7. Inte så värst kul, men uppiggande. På Lördagen firades morfar så vi var där på en bit mat. Sen så har ju Céline fyllt år, så hemma blev det förfest med massa gött folk innan alla drog in till stan för att gå på Tiki. Jag och Mirja shotade för fulla muggar (haha, fulla glas kanske..) Och det blev en väldigt lyckad kväll. Åkte hem vid två, och det var nog tur för på söndagen var det dags för fest igen. Marta hade 18-årsfest på sjövinden. Och är det fest så är det skulle jag vilja säga. Timmarna gick snabbt och det blev tidig hemfärd två partytjejer som fått för mycket av det goda, eller vad säger du Maria? :) En lyckad kväll, faktiskt. Man kan ju inte hänga med hela kvällen jämt heller!
Måndag.. Nä, ingen dag att berätta ngt om. Hemme mä mjukisera.
Tisdag, idag. Hemme mä mjukisera på dagen och vid 19-tiden åkte jag, Ludvigponken och Nicolas hem till Dennis och spelade lite Couronne. Jag vann 2 av 3 matcher. Bra tycker jag för att vara första gången :)

Det blev ett långt inlägg (om man jämför med dom andra inläggen... ) Men det kan vara skönt att skriva av sig lite. "Å dä ä ju roolit att läse när man blir äldre!!"

Nu ska jag göra något vettigt tänkte jag. Men mina planer på att göra något vettigt har fallit alla andra gånger detta lov så sitter nog kvar vid datorn tills John Blund kömmer å tar mä.

Puss


RSS 2.0